En rask, sikker og brukervennlig registreringsløsning er ofte avgjørende for kundeforholdet. Tradisjonelt har bedriften utviklet løsningen selv, men det er både kostbart og risikofylt fra et sikkerhetsperspektiv. En løsning som tar hensyn til GDPR og som kan integreres med en autentisering basert på eksempelvis BankID eller Vipps, er derfor veldig aktuelt!  

 

Sammen med Andy March, senior plattformspesialist hos Okta, skal IAM arkitekt Arne Vedø-Hansen i Cloudworks snakke om hvordan en Customer Identity and Access Management-løsning (CIAM) gjør det mulig for din bedrift å tilby en slik registrerings- og påloggingsløsning for kundene dine.

 

På webinaret vil du lære mer om:

  • Hvorfor det å bygge din egen sikkerhetsløsning kan være risikofylt og heller ikke veldig effektivt
  • Hvorfor separasjon av sikkerhetsforvaltning fra applikasjonen øker fleksibiliteten
  • Hvordan bygge på eksisterende tillitsforhold og integrere med BankID og Vipps for verifikasjon og pålogging
  • Tilpass registreringsprosessen uten behov for programmering
  • Samtykkehåndtering: Vær klar over dine behov og forpliktelser
  • Hvordan sørge for en god brukeropplevelse gjennom friksjonsfri registrering og autentisering

Webinaret er på engelsk.


Webinaret er gratis og varer i 30 minutter – og du kan se det når det passer best for deg!

Fyll ut skjemaet for umiddelbar tilgang til webinaret:

På webinaret møter du:

Arne Vedø-Hansen

Arne Vedø-Hansen

Arne Vedø-Hansen er IAM arkitekt i Cloudworks med mangeårig erfaring innen implementering, utvikling og integrasjon av systemer for identitets- og tilgangsstyring (IAM).

Han har blant annet jobbet mye med ulike grensesnitt og prosesser rettet mot sluttbrukere, og har dermed god innsikt i hva som er lurt å tenke på og hva man bør unngå rundt dette.

 

Andy March

Andy March

Andy March er senior plattformspesialist hos Okta, og er en programvareutvikler som brenner for å bygge sikre og intuitive løsninger. Han hjelper utviklere med å bruke åpne webstandarder for å levere enhetlig kundeidentitet i sine løsninger uavhengig av plattform.

Andy har har jobbet med å bygge programvarer for noen av verdens største organisasjoner. Alt fra programvare for jagerfly og minibanker til elektronisk pass og kundelojalitetsprogrammer.