I dette webinaret vil Cathrine og Rikard forklare hvorfor hele bedriften bør ha et felles kommunikasjons- og samarbeidsverktøy og hvilke store fordeler det vil kunne gi.

De vil dele gode tips og gi deg eksempler på hvordan et slikt verktøy legger til rette for toveiskommunikasjon og samarbeid på tvers av avdelinger og lokasjoner, også for ansatte som ikke jobber på kontor.

Cathrine og Rikard har bistått organisasjoner i både privat og offentlig sektor med vellykkede implementeringer av Workplace from Meta siden verktøyet ble lansert i Norge. De vil i dette webinaret forklare nærmere hvordan dette kommunikasjons- og samarbeidsverktøyet kan bidra til å styrke den interne kulturen, øke trivselen og engasjementet, og knytte alle ansatte nærmere bedriften.

Det er først når alle ansatte får muligheten til å delta i internkommunikasjonen at magien virkelig kan blomstre.


Webinaret er gratis og varer i 22 minutter – og du kan se det når det passer best for deg!

 

Fyll ut skjemaet for umiddelbar tilgang til webinaret:

På webinaret møter du:

Cathrine Wilhelmsen

Cathrine Wilhelmsen

Cathrine Wilhelmsen har lang erfaring fra både IT- og reklamebransjen, og er både kreativ og løsningsorientert. Hun har bistått private og offentlige virksomheter med innføring av Workplace. Hennes spesialområde er endringsledelse, digitalisering, kommunikasjon, opplæring og prosjektledelse.

Rikard Strand i Cloudworks

Rikard Strand

Rikard Strand er en erfaren IT-magiker og skyarkitekt med 17 års erfaring fra komplekse IT-løsninger. Han er en Workplace from Meta entusiast og har samlet mye praktisk erfaring med verktøyet gjennom blant annet implementering utført hos kundene våre Elkjøp, Securitas og Heineken.