Lurer du på hvorfor organisasjoner trenger Identity & Access Management (IAM) og er du usikker på hva det egentlig er? Da bør du se vårt webinar!

 

IAM-arkitektene Dagfinn Herum og Arne Vedø-Hansen i Cloudworks skal sammen med Cyber Security Manager Olav Østbye, diskutere Identity & Access Management.

De vil gå nærmere inn på begrepene man bør kjenne til, best practice og forklare ulike produkter innenfor IAM.

I tillegg vil de komme med gode refleksjoner rundt anskaffelse og hvordan du bør gripe an IAM-reisen i din bedrift.


Webinaret er gratis og varer i tre kvarter. Nyt en god kopp kaffe og se det når det passer best for deg!Cloudie-Coffee-300x300

Fyll ut skjemaet for umiddelbar tilgang til webinaret:

Foredragsholdere:

Arne Vedø-Hansen1500

Arne Vedø-Hansen

Arne er en IAM-arkitekt og rådgiver med mangeårig erfaring innen design, implementering og forvaltning av systemer for identitetsforvaltning og tilgangsstyring (IAM).

Han har omfattende erfaring med en rekke IAM-plattformer og har implementert løsninger for selskaper innen helse, shipping, dagligvare, utdanning og NGO.

Olav Østbye

Olav Østbye

Olav er Customer Security Manager og rådgir våre kunder innen informasjonssikkerhet, og hjelper dem å lykkes med sine IT-sikkerhetsprosjekter.

Han har solid kompetanse fra både Forsvaret og som ansvarlig for IT-sikkerhet hos Boots Apotek. Med sin business-bakgrunn kan han raskt sette seg inn i våre kunders strategi og rådgi med et holistisk sikkerhetsperspektiv.

Dagfinn

Dagfinn Herum

Dagfinn er en erfaren arkitekt og prosjektleder innen IT-sikkerhet med spesialisering innenfor identitets- og tilgangsforvaltning (IAM), Single Sign-On og Governance.

Han har omfattende erfaring med integrasjon av skytjenester og etablering av hybride datasenterløsninger, ikke minst arkitekturer som involverer Microsoft Online Services.

Cloudworks' konsulenter har lang erfaring med planlegging, implementering og forvaltning av IAM-løsninger i både offentlig og privat sektor. Fra virksomheter med noen hundre ansatte til konsern med titusenvis av ansatte i både Norge og i utlandet.

Etter å ha gjennomført mange vellykkede IAM-implementeringer, vet vi hvordan vi skal organisere slike prosjekter og hva som er nødvendig for å sikre et godt resultat. Vi vet også hvordan vi kan identifisere kundens spesielle behov og imøtekomme dem i prosjektene vi gjør for dem.