Det er stadig flere bedrifter som vurderer nye løsninger for å jobbe enda bedre sammen, og ser behovet for et sosialt kommunikasjons- og samarbeidsverktøy.

Workplace from Meta er et populært verktøy som er brukervennlig og enkelt å ta i bruk for alle ansatte. Det er tilgjengelig på både desktop og mobil, og engasjerer og forenkler samarbeidet på tvers av organisasjoner.

I dette webinaret forklarer vi deg hvilke muligheter verktøyet gir deg for å bedre samarbeidet og kommunikasjonen internt i din bedrift. Vi kommer med gode råd, og går gjennom suksesskriteriene for å få til en vellykket implementering. 


Webinaret er gratis og varer i en 1/2 time - og du kan se det når det passer best for deg!

Fyll ut skjemaet for umiddelbar tilgang til webinaret:

På webinaret møter du:

Rikard Strand i Cloudworks

Rikard Strand

Rikard Strand er en erfaren IT-magiker og skyarkitekt med 18 års erfaring fra komplekse IT-løsninger. Han er en Workplace from Meta entusiast og har samlet mye praktisk erfaring med verktøyet gjennom blant annet implementering utført hos kundene våre Elkjøp, Securitas og Heineken.

Thea Angelo i Cloudworks

Thea Angelo

Thea Angelo er endringsleder og agile coach i Cloudworks, og bistår våre kunder med å sikre engasjement og full utnyttelse av Workplace from Meta. Tidligere jobbet hun for Oslo kommune og var ansvarlig for innføringen av verktøyet til alle ansatte.