Alt var ikke bedre før! I dag har konsernet Simployer et velfungerende internkommunikasjonsverktøy som når ut til alle medarbeidere der de befinner seg.

 

Uavhengig av landegrenser og språk er det enkelt å kommunisere med hverandre, finne ut av ting, samhandle digitalt, ringe eller chatte med en kollega, få informasjon om hva som skjer i selskapet og bli sett og hørt. Bare for å nevne noe. Listen er lang for samarbeids- og kommunikasjonsmuligheter med Workplace.


Nå tre år etter at verktøyet ble lansert i gruppen, har vi invitert kommunikasjonssjef Cornelia Bjørke-Hill til en prat om deres erfaring, og hva Workplace har av betydning for Simployer.


Hun vil blant annet snakke om hvordan Workplace:
Tilrettelegger for en intern toveiskommunikasjon
 Tilrettelegger for en digital samhandling i en remote arbeidsdag
 Øker medarbeidertilfredsheten
 Reduserer turn-over
 Er kulturbyggende
Effektiviserer prosesser 
 Bidrar til kunnskapsdeling
 Skaper engasjement

Cornelia vil også snakke om utfordringer og om ansattes følelse av 'information overload,’ og hvordan de har løst dette hos seg ved bruk av Workplace.

 

Webinaret er gratis og varer i 22 minutter – og du kan se det når det passer best for deg!

 

Fyll ut skjemaet for umiddelbar tilgang til webinaret:

På webinaret møter du:

Cathrine Wilhelmsen

Cathrine Wilhelmsen

Cathrine Wilhelmsen har lang erfaring fra både IT- og reklamebransjen, og er både kreativ og løsningsorientert. Hun har bistått private og offentlige virksomheter med innføring av Workplace. Hennes spesialområde er endringsledelse, digitalisering, kommunikasjon, opplæring og prosjektledelse.

Cornelia Bjørke-Hill

Cornelia Bjørke-Hill

Cornelia Bjørke-Hill er kommunikasjonssjef i Simployer-gruppen, og var initiativtaker for å implementere Workplace from Meta i organisasjonen. Sammen med prosjektgruppen var Cornelia en sterk pådriver for å sikre gruppen en vellykket lansering av verktøyet for gruppens tre selskaper på fem lokasjoner og i tre land.