Vi inviterte Mikael Wikström, salgsingeniør og teknisk rådgiver i SailPoint, for en gjennomgang av Identity Governance, og for å diskutere muligheter om bedriften allerede har en Identity Management plattform.
 

Mens Identity Management holder oversikt over brukerne og automatiserer applikasjonstildelingen, så er Identity Governance bindeleddet til organisasjonen.

Identity Governance fasiliterer tilgangsforespørsler, autorisasjoner og avdelingsledernes resertifisering av eksisterende tilganger. Vet du hvem som har tilgang, hvem som burde ha det og kan det dokumenteres? Det er gjennom Identity Governance at avdelingsledere involveres og ansvarliggjøres i sikkerhetsarbeidet.

 

Agenda:

  • Hva er forskjellen mellom Identity Management og Identity Governance & Administration

  • Hvilken verdi tilfører Identity Governance til tradisjonell Identity Management

  • Gjennomgang av typiske Identity Governance prosesser og fordelen med disse

  • Betydning av Artifical Intelligence (AI) og Machine Learning (ML) for Governance prosesser

  • Hvordan SailPoint Predictive Identity kan komplementere eksisterende Identity Management systemer


Webinaret er gratis og varer i ca 40 min - og du kan se det når det passer best for deg!

Fyll ut skjemaet for umiddelbar tilgang til webinaret: 

På webinaret møter du:

Olav Østbye, Customer Security Manager, Cloudworks

Olav Østbye

Olav Østbye jobber som Customer Security Manager hos Cloudworks og rådgir våre kunder innen informasjonssikkerhet, og hjelper dem med å lykkes med sine IT-sikkerhetsprosjekter.

Han har en sterk sikkerhetskompetanse fra både Forsvaret og som ansvarlig for IT-sikkerheten hos Boots apotek. Med solid business bakgrunn kan han raskt sette seg inn i strategien til kundene våre og rådgi med et holistisk sikkerhetsperspektiv. 

 

 

Mikael Wikström, SailPoint

Mikael Wikström

Mikael Wikström jobber som SailPoint salgsingeniør og teknisk rådgiver for cybersikkerhet i de nordiske og baltiske regionene. Han bistår sine kunder med å definere strategi og vedta en integrert identitetsstyringsplattform. Mikael har mer enn 30 års erfaring innen software industrien og har ledet team innen utvikling og implementering av komplekse Cyber Security-løsninger med fokus på Identity Governance, Identity Management og Access Management i et bredt spekter av organisasjoner.

https://www.linkedin.com/in/wicke/