Zero Trust etablerer seg raskt som den dominerende modellen for skysikkerhet. IAM arkitekt Arne Vedø-Hansen i Cloudworks skal i dette webinaret se på bakgrunnen for det, og hvilke steg du må ta for å få dette til i din organisasjon.
Vi har også invitert med oss Mads Grandt som er Global ICT Specialist Adviser i Flyktninghjelpen for å høre mer om hvordan de har praktisert Zero Trust lenge før begrepet ble etablert. Organisasjonens enorme vekst de senere årene har resultert i at Mads har fått være med på flere teknologiske skift, og med det har han også opparbeidet seg mye erfaring om hva som er lurt å tenke på og gjøre når man skal innføre eller rendyrke Zero Trust.
På webinaret vil du høre mer om:
- Hva Zero Trust egentlig innebærer, og hvilke steg du må gjennom for å komme dit
- Hvorfor Identity er grunnleggende for å bygge kontekstuelle tilgangskontroller
- Flyktninghjelpens historie med Zero Trust og hvordan de har praktisert Zero Trust lenge før det ble et begrep
- Hvordan autentisering foregår i Flyktninghjelpen og hvordan de lar ulike kontekster bestemme autentiseringsbehovet
- Hvordan Flyktninghjelpen bruker ulike faktorer og hvordan de forskjellige faktorenes fordeler og ulemper kommer til uttrykk, inkludert det å få tatt de i bruk
- "Lessons Learned" fra Flyktninghjelpen
Webinaret er gratis og varer i en halvtime – og du kan se det når det passer best for deg!
Fyll ut skjemaet for umiddelbar tilgang til webinaret:
På webinaret møter du:
Arne Vedø-Hansen
Arne er en IAM-arkitekt og rådgiver med mangeårig erfaring innen design, implementering og forvaltning av systemer for identitetsforvaltning og tilgangsstyring (IAM).
Han har omfattende erfaring med en rekke IAM-plattformer og har implementert løsninger for selskaper innen helse, shipping, dagligvare, utdanning og NGO.
Mads Grandt
Mads er Global ICT Specialist Adviser i Flyktninghjelpen, og har jobbet med IT-infrastruktur og drift i over 20 år i store internasjonale organisasjoner.
Han har stor interesse for cyber security og å finne den riktige balansen mellom brukervennlighet og sikkerhet for Flyktninghjelpen og deres ansatte.
Flyktninghjelpen er en norsk organisasjon som hjelper mennesker på flukt over hele verden. Stiftelsen forsvarer deres rettigheter og varsler om urett og nød. Flyktninghjelpen har 7 500 ansatte over hele verden. En liten andel jobber på hovedkontoret i Oslo; de aller fleste jobber ute i felt. https://www.flyktninghjelpen.no/