Er din bedrift bekymret for phishing-angrep? Er påloggingsprosessen deres lite brukervennlig? Da bør dere vurdere å bytte til autentisering uten bruk av passord. Det gir både en sømløs opplevelse og en bedre sikkerhet for både de ansatte og kundene dine. 


Vi har invitert Max Faun som leder Okta EMEA Consulting, for å diskutere påloggingsprosesser uten bruk av passord med Arne Vedø-Hansen, IAM arkitekt i Cloudworks. 

På webinaret vil du få vite mer om:

  • Risikoene og de reelle kostnadene med passord i ulike brukstilfeller inkludert mobilbruk og CIAM
  • Oversikt over sømløse og sikre autentiseringsstrømmer
  • Fordeler og ulemper med alternative faktorer som biometri, OTP osv for forskjellige scenarier innenfor IAM og CIAM
  • Hvordan tilrettelegge den nødvendige infrastrukturen

Vi legger opp til at både Max og Arne vil kunne besvare eventuelle spørsmål om temaet mot slutten av webinaret. Webinaret vil være på engelsk.


Tidspunkt: onsdag 19. august, kl 10
Webinaret er gratis og vil vare i en 1/2 time - VELKOMMEN!

 

Vennligst fyll ut skjemaet for å melde deg på webinaret:

På webinaret møter du:

Max Faun i Okta

Max Faun

Max Faun leder Okta EMEA Consulting. Tidligere jobbet han for Accenture, og rådga klienter på tvers av mange bransjegrupper globalt om strategiske beslutninger.

Han brenner for de forretningsmessige implikasjonene av identitet fra et økonomisk, sikkerhetsmessig og brukerperspektiv, og er opptatt av teknologitrender. Max har en MA i Intelligence & Security, samt en BA i International Relations. 

Arne Vedø-Hansen i Cloudworks

Arne Vedø-Hansen

Arne Vedø-Hansen er IAM arkitekt i Cloudworks med mangeårig erfaring innen implementering, utvikling og integrasjon av systemer for identitets- og tilgangsstyring (IAM).

Han har tidligere vært fagansvarlig for tilgangsforvaltningen av et stort antall brukere innen universitetssektoren, og er således også godt vant med utvikling av gode rutiner og kritiske aspekter ved personforvaltningen i store organisasjoner.