Ettersom cybertrusler blir stadig mer avanserte, er behovet for å beskytte digitale identiteter kritisk. Sammen med vår partner, BeyondTrust, vil vi diskutere hvordan din bedrift kan styrke sitt digitale forsvar med Privileged Access Management (PAM) som en viktig del av en vellykket sikkerhetsstrategi.

Vi skal dykke ned i reelle angrepsteknikker, og utforske hvordan PAM fungerer som et avgjørende forsvar mot inntrengere som sikter seg inn på svakheter i digitale systemer.

Du vil lære hvordan PAM tilpasser seg for å møte de stadig skiftende sikkerhetskravene, samt hvordan det fungerer som en nøkkelkomponent i Identity Threat Detection and Response (ITDR).

Vi vil også diskutere betydningen av å begrense tilgang basert på brukernes behov – en praksis som er avgjørende for å minimere risiko og forhindre misbruk av privilegerte kontoer.

 
Spørsmål og svar (Q&A). 

Webinaret er gratis og er på engelsk. 
 

Fyll ut skjemaet for å få umiddelbar tilgang:

Eksperter:

Lee Elliot, BeyondTrust

Lee Elliott

Director of Solutions Engineering, BeyondTrust
 

Som en høyt kompetent sikkerhetsleder med over 20 års erfaring, har Lee tilegnet seg et bredt spekter av erfaring og kunnskap innen sikkerhet og identitetsstyring, og har arbeidet på tvers av flere industrier i både leverandør- og klientselskaper.

Som en fast foredragsholder på bransjekonferanser, leverer han nyskapende teknisk og strategisk tankeledelse til det internasjonale cybersikkerhetssamfunnet.

Arne Vedø-Hansen

Arne Vedø-Hansen

IAM arkitekt, Cloudworks
 

Arne er en IAM arkitekt og rådgiver med mangeårig erfaring innen design, implementering og forvaltning av systemer for identitetsforvaltning og tilgangsstyring (IAM).

Han har omfattende erfaring med en rekke IAM-plattformer og har implementert løsninger for selskaper innen helse, shipping, dagligvare, utdanning og NGO.