På dette eventet vil sikkerhetseksperter fra Okta, Signicat og Cloudworks diskutere hvordan du kan gi dine nettkunder friksjonsfri onboarding, problemfri autentisering og beskytte virksomheten din med pålitelige løsninger for identifisering.

 

Program  

13:45 - 14:00 Registrering
14:05 - 14:10
Velkommen
14:10 Hvorfor identitet er den digitale tillitsakseleratoren / Mattias Bolander, Regional Vice President, Nordics, Okta
- Kort pause -
14:50
Det menneskelige aspektet av digital identitet / John Erik Setsaas, VP of Identity and Innovation, Signicat
- Kort pause -
15:30
Sette det hele sammen: Bygge en konsistent, brukervennlig løsning for identitetskontroll / Andreas Faltin, Cloudworks
16:00 - 16:05
Avslutning
16:05 - 17:00
Tapas, drikke og mingling

 

Detaljer

Eventet er gratis, og presentasjonene vil være på engelsk. Etter siste foredrag er det tid for mingling med gratis drikke og tapas.

Mandag 24. oktober

Downtown Camper by Scandic
Brunkebergstorg 9, 111 51 Stockholm

Tirsdag 25. oktober
Telegrafen
Kongens gate 21, 0157 Oslo

Torsdag 27. oktober
Soho
Flæsketorvet 68, 1711 København

 

Eventet er avholdt. 

Innhold

Hvorfor identitet er den digitale tillitsakseleratoren

Mattias Bolander, Regional Vice President, Nordics, Okta

Tidligere var personlig interaksjon og merkevareomdømme driverne for tillit. Nå er kundeopplevelsen nøkkelen. Forbrukere er i økende grad villige til å dele aspekter av sin digitale identitet i bytte mot større bekvemmelighet og personlig tilpassede tjenester.

Lær mer om Customer Identity Cloud (CIC):

  • Den økende betydningen av digitale opplevelser
  • Hvordan kan organisasjoner bygge digital tillit?
  • Hvorfor skal organisasjoner se på seg selv som "tillitsforvaltere"?
  • Hvordan kan din organisasjon sikre digital tillit ved å bruke CIC?

Det menneskelige aspektet av digital identitet

John Erik Setsaas, VP of Identity and Innovation, Signicat

John Erik vil fortelle om behovet for å vite hvem folk er, og utfordringene med å bruke passord til dette formålet. Det er flere avbøtende tiltak for å løse disse problemene, og bruk av eID gir en bedre løsning, selv om de fleste eID-ene også er basert på et passord i en eller annen form.

Signicat eID gir én enkelt API for mer enn 30 forskjellige eID-er, noe som forenkler jobben for tjenesteleverandører med kunder i forskjellige land. Okta-integrasjonen gjør denne integrasjonen enda enklere å oppnå. Avslutningsvis vil John Erik ta en titt i krystallkulen på hva som kommer når det gjelder digital online identifikasjon med EUs digitale lommebok.

 

Sette det hele sammen: Bygge en konsistent, brukervennlig løsning for identitetskontroll

Andreas Faltin, Cloud Architect, Cloudworks

Kundeinteraksjon er alltid vanskelig. Vi ønsker å fjerne grenser og springbrett, men må også sørge for at vi oppfyller juridiske og forretningsmessige krav for å unngå misbruk og gi all nødvendig sikkerhet. Lær hvordan en eID-løsning som Signicat kan integreres i en eksisterende løsning og ikke bare sikre miljøet, men berike brukeropplevelsen.

Sikkerhetsekspertene

Mattias Bolander

Mattias Bolander

Regional Vice President, Nordics, Okta
 

I denne rollen er Mattias ansvarlig for å lede og drive forretningsaktiviteter i Norden og Baltikum. Mattias har jobbet i ulike roller i programvareindustrien i over 20 år.

Senest etablerte og vokste han Workday i Norden og før det var han en del av det nordiske lederteamet og ansvarlig for Analytics-salg i alle nordiske land og Baltikum. Før det ledet han Line of Business-salg og databasesalg for SAP Nordics. Mattias startet sin karriere innen rådgivning og utvikling innen Open Source.

John Erik Setsaas

John Erik Setsaas

VP of Identity and Innovation, Signicat
 

Med over 25 års erfaring innen digital identitet, er John Erik Setsaas en pioner på dette området. Han er en produktiv foredragsholder på fintech-industribegivenheter rundt om i verden, inkludert Money20/20 Europe, Digital Finance World. Mobile World Congress, Trustech, EiC og FinTech Connect.

Han er for tiden visedirektør for identitet og innovasjon hos Signicat. Han er styremedlem i EEMA, Europas ledende tenketank for digital identitet, og har mottatt EEMA Lifetime Achievement Award.

Andreas Faltin

Andreas Faltin

Cloud Architect, Cloudworks
 

Andreas hjelper kunder på deres digitale identitetsreise ved å designe og implementere komplekse IAM-løsninger. Disse har en høy mengde automatisering for å oppnå høy effekt med minimal brukerfriksjon.

Han har over 15 års erfaring innen IT-bransjen, og hjelper også kunder med moderne samarbeids- og skysløsninger. Videre er han Okta Tech Champion, og har jobbet som Microsoft Certified Trainer for Microsoft Exchange, Windows Server og PowerShell Automation.

Okta logo
Signicat_logo
Cloudworks logo